Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do terárií
funguje
- masivní konstrukce, pěkné provedení
masivní konstrukce, pěkné provedení
- cena, značka
- -
spokojenost
- Žárovka svítí, parametrům o úvé záření musí člověk věřit, že tam jsou. Jinak želvy se "sluněj" více než dřív, asi se jim to líbí, takže SPOKOJENOST!
Žárovku jsem vybíral dle doporučení odborníků na netu, proto jsem zvolil tento produkt. Sledovat vývoj účinků této žárovky na zdraví turtlíků je dlouhodobá záležitost, takže nezbývá než doufat a věřit;-)!
- Objímka je velmi kvalitní
- Dobrý obchod
Jsem spokojen a tuto lampu jsem potřeboval
Vynikající
slušný poměr - cena : výkon
- Dostupnost
- Snadná montáž
- Pro drobný chov ideální
- Dle nezávislých testů rychle ztrácí UVB spektrum
Levná varianta silné UVB zářivky. Sice to nepoznám, ale dle nezávislých testů prý ztrácí UVB spektrum rychleji než konkurenční světelné zdroje. Proto nutno hodně dokrmovat plazy vitamíny. Komu to vadí a chce si vyhrát, ať zvolí pravidlené přisvícení reflektorem
ExoTerra Light Cycle stmívač 2 x 20W
Anonym
Přidáno: 1. března 2012
(naposledy upraveno 1. března 2012)
- vyřeší potíže s pravidelným rozsvěcením a zhasínáním
- stmívání nefungovalo správně, buďto se neaktivovalo vůbec, nebo zářivky tak nepříjemně blikaly, že jsme to reklamovali
ani po výměně přístroje za jiný stmívání nefungovalo jak má, přístroj jsme vrátili
- Malá spotřeba
- Málo UVB a malý dosah (rozhodně ne 50cm)
- Kvalita (po dvou měsících začaly černat)
- Potřebujete další světla
Nevhodné pro zvířata s většími nároky na UVB
Výrobce na obalu vyložene lže
- krásné,bytelné v teráriu moc hezké
- docela těžké
je více velikostí tak to v teráriu hezky ladí jak na velké tak menší žárovky
- Vysoký UVB výkon
- Dle mých informací nejlepší UVB žárovka na trhu
- Stabilní zdroj UVB od 200 do cca 2000hodin
- Výkon rychle klesá cca k 50% udaného maximálního UVB výkonu prvních cca 200hodin
Kvalitní UVB zdroj v kategorii kompaktních svítidel. Účinnost záření rychle klesá cca prvních 200 hodin, pak se stabilizuje cca na 60% - 40% výkonu. Je důležité znát konkrétní požadavky na UVB záření Vašeho terarijního zvířete.
vyzkoušená značka a kvalita
- v nabídce za dobrou cenu
- bohužel nedostupná a není k sehnání ani v jiných obchodech s elektro mat.
Mrzí mě,že jsem se nestal majitelem 2 ks žárovek.Není to vina obchodu,ale výrobce.Jen v obchodě by si měli dávat pozor co nabízí a mají možnost dodržet.Zlepšit vnitřní komunikaci a vzájemné vztahy.
Dobré
dobry
splnil ocekavani
Lampa do terária s hliníkovým krytem , objímkou a ochrannou mřížkou průměr 21 cm - ProtectorRep Clamp Lamp
splnil ocekavani - jen jsem neodhdla velikost :-(
splnil ocekavani