Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do terárií
Doporucuji
Spokojenost.Doporucuji
- Životnost min. rok a půl (10hod./den)
- v balení je vše potřebné, snad funguje jak má
- Funguje výborně
Tento typ žárovky používám pravidelně a jsem s ní maximálně spokojen. Želvy se pravidelně vyhřívají a na vzrůstu je vidět, že jim to prospívá. Používám pravidelně od dubna do října v délce svítivosti 2h denně. První žárovka mi takhle fungovala cca 3,5r než odešla. Nyní mám další v řadě, tak uvidím jak dlouho vydrží.
Ze začátku jsem měla u agam kompaktní UVB žárovku jiné značky, ale po výměně za tuto značku se agamy krásně vybarvily. Ani jsem netušila, že mám tak krásně barevné agamy :-)
- Lepší řešení než kompaktní UVB zářivka + tepelná lampa
- Úspora energie
- Složitější elektrické zapojení
- Svítivost produktu
- mnohem delší životnost
- cena odpovídá kvalitě
- překvapilo mě spektrum výbojky
- nejlepší pro denní ještěry
Produkt splňuje to co udávají parametry a popis u produktu. Dosvit terária s touto výbojkou opravdu předčí všechny jiné dostupné produkty k tomu určené, navíc má i UVA a pozitivní vliv na kvalitu podmínek života agam . Jsem maximálně spokojena a moje ještěrky taky :-)
doporučuji
doporučuji, používáme tento typ několik let
Žárovka po třech dnech užívání praskla..
Legouš je spokojený :)
- široký průměr pro více želv
Výborné noční světlo do vysokého síťového terária s africkými plšíky. Hodně hřeje, plšíci jsou nadšení a když už je jim moc teplo, prostě odejdou z větve pod žárovkou jinam. Asi bych nedoporučil pro nízká terária s plazy.
- Dobrý výkon, nízká spotřeba
- Perfektní zdroj plnospektrálního denního světla pro terárium.
- Životnost
...
- Perfektně svítí a dobře vypadá
- Kvalitní výrobek, hliníkové tělo
- Jednoduchá montáž, 2 klipy na 2 šroubky, lze jednoduše vycvaknout
- IP 20 - mám v akvateráriu pod krytem, snad bude vše dlouho a dobře fungovat
UVB nejlepší od této Firmy Arcadia
Produkt použím dlouhodobě a jedná se o spotřební zboží, eshop má dobré ceny