Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do terárií
Užitečná pro terarijní zvířata.
Vybrala jsem na základě doporučení. Želvička je maximálně spokojená.
uwb
- ;) spokojenost s cenou ..
Produkt jsem vybral na základě doporučení.
- Dobrá UV žárovka pro želvy.
Dobrý produkt, jen by mohl být levnější.
- UVB i výhřev v jednom. Zvíře nejvíce času stráví pod výhřevem, takže tohle je perfektní řešení.
- nutnost předřadníku
- může pískat (nic hrozného, když se na to soustředíte, tak to slyšíte - zvířeti to nijak nevadí)
Není to nejlevnější, ale co by jsme pro naše zvířecí miláčky neudělali. (Dobré UVB něco stojí a agama ho nutně potřebuje)
Po původní vyšší investici i do předřadníku se poté cca 1x za rok mění už pouze žárovka.
Takže i pro mne vyšší cenu můžu doporučit, agamu mám s tímto osvětlením druhým rokem a je velmi spokojená.
- je kvalitní
- je kvalitní
- dobrý zdroj UVB
- světelné spektrum
- malá výhřevnost
- produkt je prý vhodný pro všechny druhy terárií, ale má malý závit, nehodí se pro typickou objímku
- Kvalitní
- Dlouhá životnost
- Dobrá žárovka do teraria
- celkova spokojenost s danou znackou
- kvalita
Můj leguán Olívie je s tímto typem slunce maximálně spokojená :-)
- Poměrně dlouhá životnost UV-čka
- dostupnost
- teplota
Dříve jsem měl 80W verzi, nyní 100W verzi - je mezi nimi obrovský rozdíl co se týče vydaného tepla, ideální by pro mé terárium bylo něco mezi. 80W je slabá a stěží v mých podmínkách dá 30 stupňů, 100W jde skoro ke 40 stupňům při stejném umístění. Tera 160x45x50. Žárovka 25 cm nad substrátem.
Předchozí produkt 80W vydržel sotva 10 měsíců při užití 8-11 hodin denně. Doufám, že 100W na tom bude lépe.
- odolná proti vodě
spokojenost a už jen kvůli toho, že je voděodolná
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »