Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do terárií
- Sviti uzasne
- Zarovka na jedno pouziti
Zarovka je to uzasna, ale pouze na jedno pouziti. Vyzkousel jsem 2 ze 2 ruznych eshopu. Zarovka se rozsviti, terarium vypada uzasne. Bohuzel po vypnuti uz se nikdy znovu nerozsviti. Vyhozene penize.
Funguje jak má
Spokojenost
uchycení na terárko v pohodě
supr
- Agama světlo miluje :-)
OK
HAGEN Zářivka Exo-Terra Repti Glo 5.0 61 cm (20 W)
Přidáno: 8. srpna 2016
(naposledy upraveno 8. srpna 2016)
Zakoupeno v ČeskýZverimex.cz
- Dlouhá životnost.
- Skvělá svítivost.
Tento typ žárovky používám již 5 let a vždy jsem s ní byl spokojen.
- kvalita za vybornu cenu
- nič
trubica vyrobená v nemecku v prvvotriednej kvalite
- Splňuje vše co pro ještěrky potřebuji
Zatim vše v pořádku,žárovka slouží v terariu jak má.spokojenost
Zatím dobrý, uvidíme.
Zakoupila jsem si produkt na doporučení teraristy a jsem spokojená. Mohu doporučit dalším.
- Už máme druhý, první vydržel cca 4 roky.
- Cena.
- Špatný pocit z toho, že v návodu je, že se nemá pokládat na hořlavý materiál, protože hrozí vznícení. Naštěstí se nestalo, asi se chrání.
- Po rozdělání starého uvnitř nic moc pájení, dá se udělat čistěji.
Dražší, nenašli jsme levnější variantu, ale splní účel, ještěrkám hezky osvítí a zároveň dává uv.
- Kvalita
Dlouhodobě fungují předřadník.
Svítivost je nižší než u výbojek, používám však kombinaci obojího a mohu jen doporučit - odzkoušeno i na odchovu mláďat chameleona jemenského. Maximálně dobré výsledky.
Dříve jsme byli s tímto výrobkem hodně spokojeni. Bohužel se teď hodně zhoršila kvalita a žárovku jsme museli po třech dnech vracet jako nefunkční.
Dříve jsme byli s tímto výrobkem hodně spokojeni. Bohužel se teď hodně zhoršila kvalita a již dvě halogenky jsme museli po dvou dnech vracet jako nefunkční.
- Silný dosah
- Jednoduchá montáž
- Výkon dostačující pro větší terárium
- Ověřená a doporučená žárovka řadou chovatelů želv
Výkon dostačující pro větší terárium a při umístění blízko výhřevného zdroje dostane želva potřebné množství UVB.
Používám toto UVB již léta
- funguje jak má
dobrá cena
super cena
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »