Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do terárií
Nefunguje.
Lucky Reptile Halogen Sun Mini 20 W Double Pack
Přidáno: 21. června 2023
(naposledy upraveno 21. června 2023)
Zakoupeno v AKVA-TERA.CZ
Kvalita šla rapidně dolů, dříve vydržely i rok (při 12 hodinách svícení denně), poslední dvě odešly už po dvou měsících
Pěkný a praktický
- Zatím nic
Svítí dobře.
Prodlužovací kabel.
Doporučuji
Produkt je super kvality6, je to hneď vidno na správaní zvieraťa.
Pro terarijní zvířata vyžadující teplo a UVB záření je to dobrá volba.
Super
zkušenosti jenom dobré, kvalitní a vydrží rozhodně déle než konkurenční výrobky.
Arcadia D3+ Desert Reptile Lamp 12.0 UVB T5 39 W, 85 cm/16mm
Jirka Křižák Kříž
Přidáno: 2. května 2023
- Nová technologie T5
- Nejvíce UVB (12 %) pro suchozemské želvy
- Nejvíce UVA (30 %) pro suchozemské želvy
Top zářivka pro suchozemské želvy s nejvyšším UVB a UVA
- Kompletní osvětlení mi navrhl pan Mužík. Již několik let pravidelně každoročně měním, aby bylo plně funkční.
- Úžasné celospektrální světlo, na které se skvěle kouká, perfektně v něm vynikne celé terarijní prostředí
- možnost rotace žárovky v objímce
- na příkon (který činí pouhých 9W) je to extrémně silné světlo. Nedoporučuji se koukat přímo na diody, skutečně se to blíží pohledu do slunce; koupil jsem do vertikálního terária 45x45x90 dvě žárovky a bohatě stačí jedna
- dá se používat na pěstování rostlin i mimo terárium
- cena, ta ale odpovídá perfektní kvalitě světla, navíc můžete koupit identické světlo od Reptile systems za nižší cenu
Skvělé terarijní světlo. Pokud v teráriu pěstujete rostliny, neměl by tam Jungle dawn od Arcadie (či New dawn od Reptile systems, což je to samé), chybět. Je to zlatý standard pro rostlinnou teraristiku, a to právem.
- Je to poměrné praktické, v jednom dómu mít dvě žárovky je skvělé. Můžete do jedné objímky instalovat výhřevnou lampu a do druhé UVB zářivku či keramický tepelný zářič.
- Dóm má dva separátní vypínače pro každou objímku. Můžete zapnout jen jeden instalovaný spotřebič.
- Možnost dóm zavěsit
- Každá objímka s vypínačem má vlastní zástrčku do zásuvky, tzn. dóm zabírá dvě zásuvky a ne jen jednu. Také to znamená, že máte o jeden drát víc než je potřeba. Jako by kolem terária už tak nebylo kabelů dost.
- Nejsem si úplně jistý, jak se mojí UVB zářivce líbí být přímo vedle výhřevné lampy. Dóm nemám dlouho, ale vysoká teplota z výhřevné žárovky, nedejbože z keramického teplometu, rozhodně nedělá svému sousedovi dobře. Ocenil bych nějaké fyzické rozdělení obou kompartmentů.
- Dóm nemá zevnitř reflexní vrstvu, intenzita UVB je proto pravděpodobně nižší, než by mohla být
- Nemám produkt dostatečně dlouho, ale lidé si v jiných recenzích často stěžují na poruchovost spínačů
- Jedna objímka byla povolená, v dómu se protáčí, nic hrozného, ale stojí za zmínku
Praktický dóm pro instalaci dvou spotřebičů v jednom dómu. Uvidíme, jak bude sloužit do budoucna
- Rychle
Žárovka pro plazy - ok
Koupila jsem již po druhé, dlouhá výdrž, spokojenost.
Koupila jsem již po druhé, dlouhá výdrž, Toníček (agama vousatá) je spokojený.
Cena a kvalita jsou dobrý
Fajn cena a kvalita
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »