Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do terárií
- Kvalitní zboží
Je to nejlepší osvětlení které je dostupné na našem trhu.
Vyšší pořizovací hodnota, kerá se vyrovná svítivosti a spotřebě energie.
Doporučuji
Arcadia, není co dodat.
- Svítí a hřeje
- vypadá hezky
- přiměřená cena
- dvakrát objednáno přes internet, ani jednou nefungovala, asi budu muset zkusit jinou značku
Objednávala jsem na doporučení, já však zatím doporučit nemohu.
- svítí skvěle
- Výhodný set
Na rozdíl od jiné značky od jiného prodejce s bohatou reklamou tato výbojka hlasitě nepíská. Svítí a hřeje tak jak má.
...
- Nádherně zvýšilo prosvětlení
- Má to správné spektrum
- Vydrží
- Dělá co má, doufám
Žárovka svítila 1 den.
- Světlo je přirozené pro oči
- Dobře vyhřívá, agamy jsou spokojené
moc super e shop super majitel super domluva
Terrario Reptile's LED UVB 5.0 3 W
Přidáno: 13. září 2022
(naposledy upraveno 13. září 2022)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Po cca třech týdnech od instalace okamžitě odebráno kvůli změně chování felzumy, která se začala stranit světla a měla nezvykle tmavou barvu
Přečetl jsem si hodnocení jiného uživatele a musel okamžitě žárovku odstranit. Moje felzumy se po cca třech týdnech místo vyhřívání schovávala a měla tmavou barvu jako když je ve stresu. Jestli má problémy s očima ještě musím zjistit. Stále byla mimo osvit této UVB LED 5% žárovky, ale až po přečtení zmíněné recenze mi to došlo. Také jsem zjišťoval info na fórech ohledně LED UVB zdrojů a některé se potýkají s produkcí nebezpečného UV-C, což může být příčinou problémů ještěrů u mne a jiného zákazníka. Cena není nijak nízká, čekal jsem, že produkt za tuto cenu bude řádně testován a nebude to "další no name čína". Spletl jsem se! A jsem zklamán, že tento shop takové výrobky prodává, měl jsem v něj doposud důvěru. Raději se tomuto produktu vyhněte, minimálně je rizikový.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »